20 Haziran 2021 - Pazar

BU DEFA KURTULAMASIN…

Yazar - Nevzat Doğan
Okuma Süresi: 2 dk.
Nevzat Doğan

Nevzat Doğan

nevzatdogan_33@hotmail.com - 05322710577
Google News

Hava da  kasvet var. Hepimiz bunu hissediyoruz…

Yağmur bulutlarının  bir araya toplanıp yağmuru yağdırdığı gibi tüm Türkiye  düşmanları toplanmış, Türkiye’yi Türkiye yapan mozaiğin  parçalarını bir birinden ayırmak istiyorlar.

Yeni yapmıyorlar bunu yıllardır canımızı yakıyorlar,  yüreğimizi içimizden söküyorlar ama olmuyor, her seferinde bu kadim toprakların insanları yaşanan bunca acıya rağmen günün sonunda hep aklıselim davranmayı bildi.

Kardeşi  kardeşe  kırdırmak  için Madımak’ta,  Başbağlar’da,  Zirve Yayın evinde  yaşanan olaylarla  toplumu  ayrıştırma, birbirine  düşürme ve kaos ortamı  yaratma oyunundan farklı düşünemeyiz  İzmir’de  HDP  binasına yapılan  saldırıyı.

Geçmişte yaşanan benzeri acı olaylarda her seferinde  ejderhanın  kuyruğundan yakaladık ancak bir türlü  başını  koparamadık bu canavarın. Her seferinde elimiz de kalan kertenkele kuyruğu oldu.  Bize  kasteden  canavar her  seferinde  kertenkele gibi  yeniledi kuyruğunu.

Bu acı olayları bir daha yaşamamak için ucu kime dokunursa dokunsun. Ucu nereye  kadar  giderse  gitsin, sonuna kadar  gidilmeli. O canavarın başı öyle  bir ezilmeli ki; Her  canı sıkılan eline silahı alıp kendi adaletini tesis etmeye  yeltenmesin .  Kimse de  bu cennet vatanı bölecek söylem ve eylemlerde  bulunamasın.

Bu vatan hepimizin.  Hep birlikte Türkiyeyiz.

Anladık kaptanı beğenmiyorsunuz.

Gemiyi neden batırmaya  çalışıyorsunuz…!

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.