Mersin’de PKK/KCK Terör Örgütüne Operasyon; 4 Tutuklu

Mersin’in Yenişehir, Akdeniz ve Gülnar ilçelerinde PKK/KCK silahlı terör örgütü üyesi şahıslara yönelik jandarmanın yaptığı operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı.

Asayiş Yayın: 20 Kasım 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 20.11.2023 14:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News
Mersin İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre; PKK/KCK silahlı terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik sürdürdüğü çalışmalar sonucunda; Yenişehir, Akdeniz ve Gülnar ilçelerinde terör örgütü propagandası yaptığı tespit edilen ve aralarında silahlı terör örgütü ile bağlantısı olan şahsın da bulunduğu toplam (4) şüpheliyi tespit etti. Yenişehir, Akdeniz ve Gülnar ilçelerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda (4) şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada ele geçirilen çok sayıda materyale ve dokümana incelenmek üzere el konuldu.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.