TARSUS VE GÜLNAR’DA KAÇAK MAKARON OPERASYONU: 3 GÖZALTI

Mersin’in Gülnar ve Tarsus ilçelerinde jandarma ekiplerinin yaptığı kaçak Makaron operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı.

Asayiş Yayın: 05 Mayıs 2024 - Pazar - Güncelleme: 05.05.2024 11:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Google News
Yapılan açıklamaya göre; Gülnar ve Tarsus ilçelerinde (3) şüphelinin kaçak sigara ticareti yaptığını tespit eden Jandarma ekipleri şüpheli şahısları yakalamak ve kaçak sigaralara el koymak amacıyla üç ayrı operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonlarda şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan aramalarda ekipler; (380.000) adet boş makaron, (350) kg. kıyılmış tütün, (10.000) adet sigara filtresi, (2.000) adet sigara kağıdı ile (1.000) adet içime hazır bandrolsüz sigaraya el koydu. Yakalanan şüpheli şahıslar işlemleri tamamlanmak üzere Jandarma Komutanlığına götürüldü.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.