Vatan Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Murat Ünsal Basına Tanıtıldı

Tarsus'ta Vatan Partisi tarafından aday tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıya Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu üyeleri Akile Çevik ve Ahmet Suseven'in yanı sıra Adana ve Mersin il başkanları da katıldı.

Siyaset Yayın: 19 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 19.02.2024 20:13:00
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Toplantı, Vatan Partisi Tarsus İlçe Başkanı Suat Işık tarafından yönetildi. Işık, açılış konuşmasında 2024 yılı  31 Mart Seçimlerini ve güncel gündemi değerlendirdi.

 

Vatan Partisi'nin Tarsus Belediye Başkan Adayı Murat Ünsal ise konuşmasında, şehre sahip çıkma çağrısında bulundu. Ünsal, Tarsus'un zengin tarihine ve kültürel mirasına vurgu yaparak, partisinin halkçı bir belediyecilik anlayışıyla hareket edeceğini belirtti. Rantçı değil, halkçı belediyecilik vurgusu yapan Ünsal, partisinin yerel seçimlerde uygulayacağı programı kamuoyuna sunduğunu ifade etti.

 

Vatan Partisi'nin yerel yönetimlerde devrimci çözümler öncü görev üstlendiğini belirten Ünsal, halk meclisleriyle yönetimi savundu. Ayrıca, belediyelerin halka ait olduğunu vurgulayarak, torpil, kartvizit ve rüşvet gibi uygulamalara son verileceğini dile getirdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.