Tarsus'ta Yangın Çıkan Evdeki 5 çocuk kurtarıldı

Mersin'in Tarsus ilçesinde, eski yapı iki katlı evin zemin katında çıkan yangında, dumandan etkilenmemek için dama çıkan 5 çocuk kurtarıldı.

Gündem Yayın: 29 Ocak 2023 - Pazar - Güncelleme: 29.01.2023 22:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News
Mersin'in Tarsus ilçesinde, eski yapı iki katlı evin zemin katında çıkan yangında, dumandan etkilenmemek için dama çıkan 5 çocuk Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Alınan bilgiye göre merkez Şehitkerim Mahallesi Türkistan Caddesi üzeri no.42'de Suriye uyruklu A.F.'nin kiracı olarak oturduğu eski yapı evin zemin katında yangın çıktı. Çöp toplayıcılığı yapan şahsın, çöpleri depoladığı odada henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın sonrası dumanlar evin her tarafını sardı. Bu esnada ailenin 5 çocuğu dumandan etkilenmemek için dama çıkmak zorunda kaldı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine ķısa sürede olay yerine intikal eden Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri müdahale ederek yangını söndürdü. İtfaiye ekipleri 5 çocuğu damdan güvenli şekilde indirdi. Maddi hasarın oluştuğu yangında şans eseri yaralanan olmadı.
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.