Tarsus’ta Uyuşturucu Operasyonu 7 şüpheli gözaltına alındı

Mersin’in Tarsus ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan operasyonda 7 şüpheli şahıs yakalandı. Şüphelilerden 3’ü tutuklandı.

Asayiş Yayın: 02 Mayıs 2024 - Perşembe - Güncelleme: 02.05.2024 10:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Yapılan açıklamaya göre; jandarma ekipleri Tarsus ilçesinde yaptığı araştırmalar sonucunda 7 şahsın uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığını tespit etti. Şüphelileri takibe alan Jandarma düzenlediği iki ayrı operasyon ile şüpheli şahısları yakalayarak gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şüphelilerin ikameti ile ormanlık alanda bulunan bir çadır içerisinde arama yapan Jandarma (210) gr. kubar esrar, (105) gr. bonzai, (400) gr. uç diye tabir edilen uyuşturucu madde, (2) adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, (5) adet cep telefonu, (7) adet bıçak, (1) adet av tüfeği ile (3) adet tabancaya el koydu.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen (3) şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderilirken, (4) şüpheli şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.