Tarsus TSO Başkanı Koçak : "Ekonomiye odaklanma zamanı"

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, tamamlanan yerel seçimler sonrası değerlendirmede bulunarak, siyasi gündemin ötesinde ekonomiye odaklanılması gerektiğini vurguladı.

Gündem Yayın: 01 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 01.04.2024 19:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Koçak, mesajında şu ifadelere yer verdi: ‘’Ülke olarak seçim sürecini demokratik bir olgunlukla huzur içinde tamamladık. Seçim sonuçlarının şehrimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyor, seçilen belediye başkanlarımızı, meclis üyelerimizi ve muhtarlarımızı tebrik ediyorum. Önümüzde seçimsiz 4 yıllık bir dönem söz konusu. Bu dönemi fırsat olarak değerlendirmekteyiz. Seçim sonrası en öncelikli gündemimiz elbette ekonomi olmalı. Yapılması ve adım atılması gereken çok iş var. Enflasyonla mücadele en öncelikli konu olmalı. Tüm gücümüzle enflasyonla mücadeleye odaklanmalıyız. Maalesef seçim nedeniyle ekonomiye ve bu alandaki reformlara yönelik tempo arzu edilen seviyede olmadı. Artık çok ivedi bir şekilde ekonomiye ve sorunlara odaklanmak gerekiyor. Önümüzde enflasyon ve yapısal reformların hayata geçirilmesi başta olmak üzere birçok sorunla kalıcı, sürdürülebilir ve rasyonel bir mücadele için çok iyi değerlendirilmesi gereken bir dönem var. Aldığımız yeni yatırımlarla bölgemizin yıldızı haline gelen Tarsus’umuzu el birliği ve akıl birliğiyle daha güzel bir geleceğe hazırlayacağız.’’
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.