Tarsus Haber/ Tarsus Belediyesinden Kamuoyu Açıklaması

CHP Grup Sözcüsü Gürbüz Günaştı’nın kendi sosyal medya hesabı üzerinden ‘’TAM BAĞIMSIZLIKTAN TAM BAĞIMLILIĞA’’ kamuoyunu yanıltma, Tarsus Belediyesi Başkanı Haluk Bozdoğan’ı zan altına bırakma ve şüphe uyandırmaya yönelik paylaşımına dair açıklama.

Siyaset Yayın: 30 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 30.01.2024 17:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Tarsus Belediyesi CHP Grup Sözcüsü Gürbüz Günaştı’nın kendi  sosyal medya hesabı üzerinden ‘’TAM BAĞIMSIZLIKTAN TAM BAĞIMLILIĞA’’ kamuoyunu yanıltma, Tarsus Belediyesi Başkanı Sayın Haluk Bozdoğan’ı zan altına bırakma ve şüphe uyandırmaya yönelik paylaşımına dair açıklamamızdır.

 

26.01.2024 tarihinde, Tarsus Belediyesi Başkanı Sayın Haluk Bozdoğan’ın Ankara’da MEMLEKET PARTİSİ ADAY TANITIM TÖRENİ ziyareti, Gürbüz Günaştı tarafından merak edilmiş ve Günaştı, kamuoyuna açık sorularını beyan etmiştir.

 

Günaştı, Sayın Bozdoğan ile birlikte ‘’gönüllülük esasıyla’’ Ankara’ya gelen gazetecileri ‘’Ankara’ya taşımakla’’ itham ederek, bu kişilerin yol, ulaşım ve konaklama masraflarının Tarsus Belediyesi tarafından karşılanıp karşılanmadığını merak etmiştir.

 

Ekte, tüm harcama bedellerinin örneklerini kamuoyuyla paylaşarak, tüm harcamaların kurumumuzdan bağımsız olduğunu, Tarsus Belediyesi’nde Ankara Ziyaretleri’ne dair tek bir evrakın bulunmadığını, CHP Sözcüsü Gürbüz Günaştı’nın sosyal medyada başkalarının sözcülüğü yapmaktan vazgeçmesini, 2019 yılında Sayın Haluk Bozdoğan’ın misafiri olarak konaklama, yeme-içme ve yol masrafları karşılanmak üzere Ankara’ya gelerek Haluk Bozdoğan’a destek amaçlı ziyaretler gerçekleştirdiğini, bu sebeple de ‘’TAM BAĞIMSIZLIKTAN TAM BAĞIMLILIĞA’’ isimli paylaşımında sözünü ettiği ‘’sen zaten CHP’li değildin’’ cümlesi kurarken Ankara’da Haluk Bozdoğan’la  siyaset yapması gerçeğinin ‘’başkalarının sözcülüğünü yapma hevesine’’ yenilmemesi tavsiyesinde buılunduğumuzu belirtiriz.

 

Değerli  hemşehrilerimiz,

 

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın ‘’TAM BAĞIMSIZLIKTAN TAM BAĞIMLILIĞA’’ şiarı, bu tip; siyaseti adamcılık ve biat etme, her mecliste önündeki kağıdı bile okuyamayan sözcülerin ‘’bağımsızlık’’ şiarını siyasi bir partiyle temellendirme seviyelerini üzülerek takip ediyoruz.

 

Tüm Tarsus’a ilan ettiğimiz gibi, adamclıktan, biatçılıktan, aile şirketleriyle Tarsus’u yönetme hesaplarından, sırtını kişilere dayama alışkanlıklarından BAĞIMSIZIZ!

Bağımsızlığımızdan ve Bağımlılık ilkelerimizden rahatsız olanlar dahil, tüm kamuoyunun bilgilerine sunarız.

 

TARSUS BELEDİYESİ

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.