MERSİN’DE UYUŞTURUCU MADDE OPERASYONU: 5 TUTUKLU

Mersin’in Toroslar ilcesinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonlarda (5) şüpheli yakalandı.

Asayiş Yayın: 22 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 22.03.2024 11:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News
Jandarma ekipleri; Toroslar ilçesinde yaptığı araştırmalar sonucunda (5) şahsın uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığını tespit etti. Tespit edilen şüphelileri takibe alan Jandarma düzenlediği operasyon ile şüpheli şahısları yakalayarak gözaltına aldı. Operasyon düzenlenen adreslerde yapılan aramada (1036) gr. kokain, (136) gr. metamfetamin, (8) gr. kubar esrar, (2) adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, (1) adet hassas terazi, (1) adet tabanca ve (79) adet fişek ile (4) adet cep telefonu ele geçirilerek el kondu. Yakalanan (5) şüpheli şahıs sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.