Mersin’de Silah Kaçakçılığı Operasyonu: 2 Tutuklu

Mersin'in Erdemli ilçesinde jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda, silah kaçakçılığı yapan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Asayiş Yayın: 09 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 09.01.2024 10:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

Yapılan  açıklamaya göre, Erdemli İlçesinde 3 şüphelinin silah kaçakçılığı yaptığını ve elinde bulundurdukları silahları satmak için müşteri arayışında olduğu tespit edildi.  

Şüphelileri takibe alan jandarma ekipleri düzenlediği operasyon ile 3 şüpheli şahsı yakalayarak gözaltına aldı.

Operasyon düzenlenen adreslerde arama yapan jandarma ekipleri 2 adet makinalı tabanca, 1 adet tabanca, 4 adet şarjör, 41 adet tabanca fişeği, 63 adet uyuşturucu hap, 15 gr. Esrar ve 5 adet cep telefonu ile suçtan elde edilen 25 bin TL’ye el koydu.

Mahkemeye sevk edilen şüphelilerden  2’si tutuklanırken 1 şüpheli şahıs ise tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.