MERSİN’DE SİLAH KAÇAKÇIĞI OPERASYONU: 4 TUTUKLU

Mersin’in Akdeniz ilçesinde silah kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda 4 şüpheli yakalandı.

Asayiş Yayın: 28 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 28.03.2024 16:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Google News
Yapılan açıklamaya göre; Akdeniz ilçesinde (4) şüphelinin örgütlü olarak elinde bulundurdukları silahları satmak için müşteri arayışında olduğunu ve satılan silahlardan birinin de şüpheli ölüm olayında kullanıldığını tespit etti. Şüphelileri takibe başlayan ekipler düzenlediği operasyonda şüpheli şahısları yakalayarak gözaltına aldı. Şahısların ikametinde arama yapan jandarma ekipleri 1 adet tabanca, 1 adet av tüfeği, 37 adet fişek, 2 adet şarjör, 1 adet dürbün ile 3 adet bıçağa el koydu. Yakalanan 4 şüpheli şahıs sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.