Mersin’de Saman Yüklü Tır’da 278 Kilo Esrar Ele geçirildi

Mersin’de saman yüklü tır’da 278 kilo 895 gram esrar maddesi ile 77 paket gümrük kaçağı sigara, ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 1 kişi gözaltına alındı.

Asayiş Yayın: 03 Eylül 2023 - Pazar - Güncelleme: 03.09.2023 12:36:00
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Google News

Mersin Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri   İlimize karayoluyla uyuşturucu madde sokulacağının bilgisi üzerine  harekete  geçen ekipler Mersin/Adana Otoban uygulama noktasında durdurulan  saman yüklü bir tır’ı  durdurarak  arama yaptı.

 Yapılan aramalarda saman balyaları arasına zulalanmış vaziyette 348 paket halinde toplam 278 kilo 895 gram ESRAR maddesi ile mutfak tüpü içerisinde zulalı 77 paket gümrük kaçağı sigara, ele geçirildi.

Yakalan şüpheli şahıs (M.B.) hakkında Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma, Sağlama ve Nakletme suçundan tahkikat başlatıldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.