Mersin’de Gümrük Kaçağı Cep telefonu ve Sigara Ele Geçirildi

Mersin’de polisin bir araçta yaptığı aramada Gümrük Kaçağı Cep telefonu ve sigara ele geçirildi. Şüpheli 1 şahıs hakkında adli işlem yapıldı.

Asayiş Yayın: 01 Mart 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 01.03.2023 10:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Mersin’de  polisin bir araçta yaptığı aramada Gümrük Kaçağı Cep telefonu ve sigara ele geçirildi. Şüpheli 1 şahıs hakkında adli işlem  yapıldı.

 

Yapılan açıklamaya göre; Mersin Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, bir şahsın gümrük kaçağı cep telefonu ve sigarayı ilimize getirerek piyasaya süreceği şeklinde bilgi alınması üzerine harekete geçti.

 

Uygulama noktasında durdurulan araçta yapılan aramada; 43 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 100 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak 1 şahsa “Sigara, alkol veya tütünün gümrüğe tabi tutulmaksızın mali yükümlülüklere aykırı bir şekilde ülkeye sokulması” suçundan adli işlem yapılmış olup, konu ile ilgili çalışmaların devam ettiği bildirildi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.