Mersin’de Gümrük Kaçağı Cep Telefonu ve Sigara Ele Geçirildi

Mersin’de doğu illerinden getirdiği gümrük kaçağı cep telefonları ve sigarayı piyasaya sürmek isteyen bir şahıs yakalandı.

Asayiş Yayın: 02 Şubat 2023 - Perşembe - Güncelleme: 02.02.2023 10:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

Yapılan açıklamaya göre; Mersin Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, bir şahsın doğu illerinden almış olduğu gümrük kaçağı cep telefonu ve sigarayı ilimize getirerek piyasaya süreceği bilgine ulaştı.

Bunun üzerine Otoban Polis Uygulama noktasında şahsın kullandığı aracı durdurarak arama yaptı. Yapılan aramada; 43 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 100 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Olayla ile alakalı 1 şahsa “Sigara, alkol veya tütünün gümrüğe tabi tutulmaksızın mali yükümlülüklere aykırı bir şekilde ülkeye sokulması” suçundan adli işlem yapılmış yapıldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.