Mersin Haber/ Seyir halindeki otobüs alev alev yandı
Mersin’in Toroslar ilçesinde seyir halindeki bir otobüs henüz bilinmeyen bir nedenle alev aldı.
Gündem
Yayın: 17 May 2025 - Saturday - Güncelleme: 17.05.2025 18:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.

Mersin’in Toroslar ilçesinde seyir halindeki bir otobüs henüz bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Çağdaşkent Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı Şehir Hastanesi Kavşağı’nda meydana gelen olayda, sürücü M.E. kontrolündeki 51 BF 904 plakalı otobüs aniden yanmaya başladı.
Alevlerin yükseldiğini fark eden şoför, büyük bir soğukkanlılıkla aracı durdurarak yolcuları hızlıca tahliye etti. Otobüs kısa sürede alev topuna dönerken, sürücü durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirerek yardım istedi.
İhbar üzerine olay yerine Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Toroslar ve Merkez itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, ihbarın ardından yalnızca 4 dakika içinde olay yerine ulaşarak, üç koldan yürüttükleri müdahale ile alevleri kısa sürede kontrol altına alarak yangını söndürdü.
Yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlatılırken, can kaybı ya da yaralanmanın olmadığı olayda Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi vatandaşların takdirini topladı.
Yorumlar (0)