Mersin Haber/ Gülnar Belediyesinde Kadro Sevinci

Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, Kadroya Geçen Personeller İle Bir Araya Geldi.

Gündem Yayın: 01 Şubat 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 01.02.2023 10:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği ve 26 Ocak 2023 tarih ve 32085 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan 7433 Devlet Memurları Kanunu ve Bazı Kanunlar ile 663 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede değişiklik yapılmasına dair, Kanun Hükmünde Gülnar Belediyesinde görev yapan, kadro hakkı kazanan 13 sözleşmeli personel Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar'ı makamında ziyaret ettiler.

 “Daha Güzel Bir Gülnar İçin Çalışıyoruz, Var Gücümüzle Çalışmaya Devam Edeceğiz"

Kadroya geçen personele hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Ünüvar, personellere hitaben yaptığı konuşmada, “Şartlar ve konum ne olursa olsun inanıyorum ki sizler bulunduğunuz yerde hakkını vererek, bizlere güvenen insanlara hizmet etme yolunda layık olmak için gayret eden kardeşlerimizsiniz. Daha güzel bir Gülnar için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışacağız. Bulunduğumuz birimi, kurumu, ilçemizi, ülkemizi, bayrağımızı, devletimizi, vatanımızı, milletimizi sahipleneceğiz. Bu duygu ile hareket edeceğiz. Hepiniz eğitimli, donanımlı, belirli bir noktaya gelmiş olan personellerimizsiniz. Kendinizi geliştirin, tercih edilen olun, takdir edilen olun. Hepinize hayırlı uğurlu olsun temennilerimi iletiyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Ayrıca sözleşmelilerin kadroya alınması konusunda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan' a, Bilge Liderimiz, Türkmen Beyimiz, Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli' ye, milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz " dedi.

Kadro sevinci yaşayan personeller ise kadroya geçtikleri için mutlu olduklarını belirterek,  Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar'a bu süreçte verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ederiz açıklamalarında bulunup, çiçek takdim ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.