MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KÖY ŞENLİKLERİ TARSUS VE ÇAMLIYAYLA’DA TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Köy Bizim Şenlik Bizim” programları sıcak yaz günlerinde keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor.

Spor Yayın: 17 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 17.08.2023 13:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News
Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda; diğer ilçelerde olduğu gibi Tarsus kırsalı ve Çamlıyayla’da da düzenlenen etkinlikler vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştiriliyor. Drama atölyesinden gölge oyunlara, yüz boyama atölyesinden sosis balona, interaktif dans atölyesinden geleneksel oyunlara kadar dolu dolu geçen programlarda çocuklara Vahap Amcalarının gönderdiği hediyeler ve ikramlıklarda dağıtılıyor. “Her Köy Bizim Köyümüzdür” sloganıyla gerçekleşen programlar bu yaz sezonunda Tarsus’a bağlı Karakütük, Pirömerli, Ardıçlı, Karadiken, Meşelik, Keşli, Kızılçukur, İncirlikuyu, Yanıkkışla, Sıraköy, Belen, Sağlıklı, Eskişehir, Dorak, Boztepe, Alibeyli, Kaleburcu, Göçük, Kaklıktaşı, Kaburgediği, Yalamık, Kuşçular, Kurbanlı, Çukurbağ, Çokak, Böğrüeğri, Gülek, Kumdere, Avadan Mahallesi ve Cinköy’de gerçekleştirildi. Çamlıyayla’da ise merkezin yanı sıra Sarıkoyak, Kisecik ve Sebil Mahallelerinde düzenlendi. Etkinlikler program dahilinde devam edecek.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.