KARDEŞ ŞEHİR ADIYAMAN’DA KONTEYNER KENTİN YAPIMI TAMAMLANDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi, yaşanan deprem felaketinin ardından kardeş şehir Adıyaman’da yapımına başladığı Konteyner Kent’in yapımını tamamladı.

Yaşam Yayın: 21 Haziran 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 21.06.2023 09:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News
gecesini gündüzüne katarak bize burayı kurdular. Hemen yanımızda kapı komşumuz, karşı komşumuz var. Dostluklarımızı daha samimi hale getirdi. Şu an burada aynı ekmeği bölüşüyoruz. Mersin Büyükşehir Belediyesi sabah, öğle ve akşam yemek de veriyor. Yani hep beraber burada küçük bir Adıyaman’ı yaşıyoruz” ifadelerini kullandı. Konteyner Kent içinde yer alan kreş, çocuk oyun alanı, spor alanları ve okuma salonu gibi birimlerin de çok önemli olduğunu sözlerine ekleyen Tanrıcı, “Biz yetişkinler sabah işimize gidip akşam dönüyoruz. Kalan çocuklar, bu tür sosyal aktivitelerde zamanını geçiriyor. Psikolojik destek de sunuldu. Çok teşekkür ederiz Mersin’e. Gerçekten burayı dört dörtlük yaptılar” diye konuştu.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.