İyi parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Seven projelerini açıkladı.

İyi parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Yunus Seven projelerini açıkladı.

Siyaset Yayın: 05 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 05.03.2024 19:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

My Life Elmas salonda yapılan tanıtım toplantısına, partililer, Mersin  il başkanı Suat Şahin , Tarsus ilçe başkanı Burak Özdil’in yanı sıra MKYK üyesi eski bakan Ayfer Yılmaz ve  genel merkez yöneticilerinden Süleyman Çetin ile Taner Demirel , Belediye Meclis üyesi adayları katıldı.

Açılış saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasından sonra açış ve protokol konuşmaları yapıldı. Çetin, Demirel ve Yılmaz, İyi parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Yunus Seven için Tarsuslulardan destek istediler.

Daha sonra söz alan İyi parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Yunus Seven projelerini açıkladı.

Seven ‘Tarsus’ta 1 nisan sabahı her şey değişecek, 1 Nisan sabahından itibaren projelerimizi hayata geçireceğiz’ dedi.

Daha sonra şöyle konuştu:

‘’En büyük projemiz unutulan komşuluk ve akrabalığı yeniden imar edeceğiz.  Tarsus için projelerimiz hayallerimiz var. Bu kentin en büyük sorunu otopark, trafik ve işsizlik. Yeni yollar açarak trafik ve yeni otoparklar yaparak otopark sorununu çözeceğiz. Projelerimizle üretime katkı sağlayarak işsizliği bitireceğiz.

Kentsel dönüşüm ile Tarsus halkına yakışır ve yaşanabilir bir kent meydana getireceğiz. Tarsus daha güvenli ve  huzurlu olacak. İsmetpaşa, Gaziler, Yeni mahalleden başlayarak kentimizde kentsel dönüşüm yapacağız.

Bu kent en büyük payı turizmden alacak. Tarsus’a turistik bir otel yapacağız. Eski Açık Hava Gösteri Merkezi yerine altında büyük bir otopark olan otel yapacağız. Bu kente yılda 100 bin turist geliyor. Bunlar Tarsus’ta konaklayacak, gezecek ve esnafta kazanacak. Tarsus plajı da yeniden halka kazandırılacak.’’

Seven ayrıca  Sahil bandı, Engelliler,  gençler, kadınlar, çocuklar, spor kulüpleri, yeşil alan projeleri, sağlık  ve uyuşturucuyu önleme projeleri olduğunu belirterek, can dost hayvanlar içinde yeni barınaklar yapılacağını böylece Tarsus’un daha modern ve yaşanabilir bir kent haline geleceğini söyledi. Her kesimden destek istedi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.