TARSUS İDMANYURDU, MAMAKSPOR'U FARKLI MAĞLUP ETMENİN SEVİNCİNİ YAŞIYOR...

GALİBİYETTEN DOLAYI TEKNİK EKİP VE OYUNCULARI KUTLAYAN BASIN SÖZCÜSÜ HAKAN CANAN CAN "ŞANSIZLIĞIMIZI VE ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDIK"DEDİ... Misli.com ikinci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus İdmanyurdu'nda Mamakspor'u farklı mağlup etmenin haklı sevinvi yaşanıyor.

Yayın: 29 Ekim 2020 - Perşembe - Güncelleme: 29.10.2020 09:54:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

(FIRAT MAKTAY) - Sezonun en farklı galibiyetini Mamakspor'u 4-0'lık skporla mağlup ederek elde eden Sarı-lacivertli temsilcimizde yüzler gülüyor. Mamakspor galibiyetiyle Son haftalardaki şansızlıklarını  yenerek şeytanın ise bacağını kırdıklarını belirten Tarsus idmanyurdu Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, bu galibiyetin takımın özgüvenini yükselttiğini söyledi.

Basın Sözcüsü Can, Mamak spor galibiyeti nedeniyle şunları söyledi:

 "Sahamızda konuk ettiğimiz Mamak Spor'u 4-0 mağlup ettik. Etkili ve güzel bir oyunun ardından bu sezon gol yemeden 4 golle 3 puanı süsledik. Forvetimiz Atilla'nın sakat olmasından dolayı oynayamadığı maçta takım arkadaşları yokluğunu htirmedi. Kolektif futbol, sahada takım ruhu farklı galibiyeti getirdi. Geçen hafta deplasmanda yaşadığımız 2-0'lık galibiyetten 2-2'lik Kırşehir Spor beraberliğini telafi ettik. Hedef yolunda bu galibiyet morali ile seri galibiyet elde etmeliyiz. Daha iyi olacağız. Teknik ekibimize, oyuncularımıza, güvenimiz sonsuz. Tarsus Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan ile Klüp Başkanımız Serhat Servet Düvenci'ye teşekkür ediyoruz. Mamak Spor galibiyeti ile şeytanın bacağını kırdık. Çıkışımızı sürdüreceğiz."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.