Öğrenim Yardımı Başvuruları İçin Son Tarih 25 Kasım’a Uzatıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, eğitim ve öğretimi destekleyen çalışmalarını artırarak sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi’nin,ailesi Mersin’de ikamet eden ve üniversitelerin ön lisans ve lisans bölümlerini kazanan öğrenciler için hayata geçirdiği öğrenim yardımı bu yıl da sürüyor.

Eğitim Yayın: 16 Kasım 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 16.11.2022 10:52:08
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

İlk olarak online başvuru yapılacak

Büyükşehir Belediyesi’nin öğrenim yardımından faydalanmak isteyen öğrencilerin evraklarını teslim etme süresi uzatıldı. Daha önce 11 Kasım olarak açıklanan evrakların son teslim tarihi, yetiştirmeyen öğrencilerin mağduriyet yaşamaması için 25 Kasım’a uzatıldı. Öğrenim yardımından faydalanmak isteyenler, Büyükşehir Belediyesi’nin resmi web sayfası olan www.mersin.bel.tr adresinde “Duyurular” kısmında açılan “Öğrenim Yardımı Başvurusu” linkinden giriş yaparak formu doldurup, istenilen belgeleri başvuru formuna fotoğraf veya PDF olarak yükleyerek ön kayıt başvurusunu yapabilecek.

Ön Kayıt Başvurusu yapıldıktan sonra sistem tarafından verilen 4 haneli kayıt numarası, istenen evraklarla birlikte kurs merkezlerine en geç 25 Kasım 2022 tarihine kadar teslim edilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.