Unıcef Ve Türkiye Belediyeler Birliği Belediyeler Arası Deneyim Toplantısı Yapıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi,UNICEF ve Türkiye Belediyeler Birliği Arası Deneyim Paylaşım Toplantısı’na katıldı.

Gündem Yayın: 07 Aralık 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 07.12.2022 09:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İstanbul’da gerçekleştirilen toplantıda Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Aile ve Çocuk Şube Müdürü Özay Öztürk ve Çocuk Gelişim Merkezleri Eğitim Koordinatörü Özlem Tanışık yer aldı.

Toplantıda; çocuk odaklı bütçeleme ve strateji geliştirme çalışmaları, çocuk katılımı konusunda belediyelerin rol ve sorumlulukları, çocuk işçiliği ile mücadele ulusal program çerçevesinde belediyelere düşen rol ve sorumluluklar konuları da ele alındı.

Belediyeleriçin hazırlanan ‘Erken Çocukluk Bakım ve Eğitim Hizmetleri Uygulama Rehberi’nde UNICEF ve Türkiye Belediyeler Birliği ile sürdürülen yaklaşık 1,5 yıllık çalışma sonucunda, Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezleri Türkiye’de Erken Çocukluk Eğitimi Uygulayıcısı olarak rehberde örnek uygulamalar arasında ilk üç belediye arasında yer aldı.

Bu kapsamda düzenlenen lansmanda ise Mersin Büyükşehir Belediyesi Eğitim Koordinatörü Özlem Tanışık, panel konuşmacısı olarak yer alarak, rehberde yer verilen ve yapılan uygulamalar ile ilgili katılımcıları bilgilendirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.