Mersin’de 19 Bin 763 Adet Extacy Hap Ele Geçirildi

Mersin’in Erdemli ilçesinde bir çanta içerisinde 19 bin 763 adet Sentetik Extacyhap ele geçirildi. Olayın şüphelisi gözaltına alındı.

Asayiş Yayın: 01 Aralık 2022 - Perşembe - Güncelleme: 01.12.2022 10:07:43
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Mersin Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce sürdürülen çalışmalarda Erdemli ’de uyuşturucu hap ele geçirdi.

   Mersin Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; Otobüsle ilimize gelen ve yakalanma korkusuyla çantasını almadan otobüsten inen şüphelinin, daha sonra otobüste bıraktığı çantasını almakİçin yazıhane ile iletişime geçtiği öğrenildi.

Otobüs firmasının görevlilerinin bilgisi dâhilinde şüpheli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan fiziki takip sonucunda çantasının Erdemli ilçesinde firma yazıhane emanetinde tutulduğu bildirilerek şüpheli S.D’nin yazıhaneye gelmesi beklenmiş, şahıs çıkışta suçüstü yakalanmıştır.

Çanta içinde yapılan aramada 19 bin 763 adet Sentetik Extacy hap ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıs Erdemli İlçesinde adli makamlara sevk edilmiştir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.