Erdemli Çamlığı’nda İki Aracın Camını Patlatarak Araçta Ne Var Ne Yok Çaldılar

Tatilcilerin gözde mekanlarından olan Erdemli Çamlığı (Talat Göktepe) Tabiat Parkın’da hırsızlık olayları arttı. Mesire alanında 2 aracın kilitleri ve camlarını patlatan hırsızlar araçlardaki değerli eşyaları çaldılar.

Asayiş Yayın: 27 Ağustos 2023 - Pazar - Güncelleme: 27.08.2023 15:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Hafta  sonu  güzel bir tatil geçirmek için aileleri ile birlikte Erdemli Çamlığına  giden Caner Mecit ve Latif  Kuş’a ait araçlar  kimliği belirsiz şahıslar tarafından  kapı kilitleri ve camları patlatılarak  araçlarda  bulanan  Telefon, Cüzdan ve kıymetli eşyaları çaldılar.

Hırsızlık olayı  sonrası emniyete giderek  suç  duyurusunda bulunan  Caner Mecit ve Latif Kuş  hırsızların biran önce yakalanmasını istediler.  Caner  Mecit ve  Latif Kuş:   ‘’böylesine kalabalık  bir ortamda  hırsızların  araçlarımızın kilidini kırarak ve camları  patlatarak 3 telefon,  cüzdanlarımız ve değerli eşyalarımızı çalarak  ellerini  kollarını sallayarak  gidebiliyorlarsa, burada büyük bir güvenlik açığı var demektir. 

Girişte  ücret almayı  bilen  görevliler  bu alanda  vatandaşların can ve mal güvenliğini de sağlamaları gerekir.’’ diyen mağdurlar aracın yakınında piknik yapan  vatandaşların  duyarsızlığından şikayet ederek   ‘’Başka insanların  canının yanmaması için  ilgililerin bu tür yerlerde  hırsızlık olaylarına karşı  güvenlik  önlemlerini  artırmalarını  bekliyor ve istiyoruz’’ dediler.

Yorumlar (1)
Caner mecit
27.08.2023 15:51
Madur olan şahız.
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.