CHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ ALİ MAHİR BAŞARIR TARSUS’TA
Cumhuriyet Halk partisi Gurup başkan vekili Ali Mahir Başarır memleketi Tarsus’ta bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Cumhuriyet Halk partisi Gurup başkan vekili Ali Mahir Başarır memleketi Tarsus’ta bir dizi ziyaretlerde bulundu.
CHP Gençlik Kolları Genel Başkan yardımcısı Eren Yücesoy ve Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç ile birlikte CHP Tarsus ilçe teşkilatına gelen Başarır partililer tarafından coşku ile karşılandı.
İlçe Binasında yapılan toplanıda konuşan CHP Tarsus İlçe Başkanı Selahttin Şahin yaptığı komuşmada ülke olarak sosyal, siyasal ve ekonomik anlamda zor bir dönemden geçitiğimizi Ak Parti İktidarının ekonomik anlamda beceriksizliği yüzünden vatandaşlarımız geçinemezken, şimdi de bu iktidarın anti demokratik uygulamalarıyla karşı karşıya kalındığını dile getirerek ‘’ Bu iktidar bağımsız olması gereken yargımızı kendine muhalif olan gazetecileri, sanatçıları, akademisyenleri, siyasi parti liderlerini ve belediye başkanlarına karşı adete bir kılıç gibi kullanmaktadır. Her baskıcı rejimin olduğu gibi bu iktidarında artık son çırpınışları olduğunun hepimiz bilincindeyiz.’’ dedi.
TARSUS’TA İŞLER YOLUNDA..
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ da yaptığı konuşmada Örgütsüzgüç güç değildir. Asıl olan örgüttür diyen Boltaç, yapılan anketlerde CHP’nin Tarsus’ta puanını 12-13 puan artırdığını ifade ederek ‘’ Tarsus bulunduğuı noktadan çok daha ileri noktalara gelmiştir. Tarsus’ta işler yolunda bu da örgütümüz sayesinde olmuştur. Kimse bizi yıkamaz kimse de bizi yıldıramaz.’’ Dedi.
Çalışmalarından vakit buldukça memleketi olan Tarsus’a geldiğini belirten CHP Grup Başkan vekili Ali Mahir Başarır; Cumhurbaşkanı adayımızı belirleyeceğiz şu anda 1 milyon 600 bin civarında üyemiz var üye sayımızda ciddi bir artış var. Umuyorum ki ön seçim tarihine kadar 2 milyonu geçecek 2 milyon üyenin büyük çoğunluğunun oy kullandığı seçimde bir Cumhurbaşkanı adayımız olacak.
Erken seçim için yola çıkıyorsak adayımızı da erken açıklayacağız. Bu sürede adayımız yıpranır diyorlar. 23 yıldır bu ülkeye soygun düzenini getiren 23 yılda yoksulluğu yaratan 125 milyar dolar borçla aldığı ülkeye 600 milyar dolar borçlandıran Erdoğan yıpranmayacak, bizim adayımız yıpranacak.
Biz adayımızı belirleyeceğiz hep beraber çalışmalara başlayacağız sokak sokak köy köy mahalle mahalle tüm Türkiye'yi gezeceğiz biz kazanacağız. Emekliyi, işçiyi sevmeyen bu iktidardan hep beraber kurtaracağız o yüzden adayımızı çok yakın bir zamanda şölen şeklinde geçen ön seçimle 81 ilde sandığı koyacağız adayımızı seçeceğiz. Ön seçimden sonra anadolu'ya hep beraber 7 bölge güneydoğu'dan Marmara bölgesi'ne kadar illeri köyleri gezmeye başlayacağız.
Milletvekilleri de gayet iyi başarılı anketler ortada bizim burada bir sıkıntımız yok 5 vekil çıkaracağız dedik çıkardık. 2026 olur 2027 olur yapılacak seçimde bu partiden 7 milletvekili mersin'den çıkacak Cumhurbaşkanı adayımız kazanacak ve bu ülkeye huzur barış kardeşlik refah gelecek.’’ Şeklinde konuştu