Ankara Tarsuslular Derneği Sakarya’ da Temsilcilik Açtı

Tarsus Sevdalısı Prof. Dr Süleyman Can Kurnaz TADER Sakarya İl Temsilciliği’ ne atandı.

Gündem Yayın: 22 Kasım 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 22.11.2021 19:15:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

TADER Genel Başkanı  Semih Özsu yaptığı açıklamada; “Tarsusluların Dost Kapısı TADER bildiğiniz gibi 2012 yılından itibaren Ankara’da faaliyet gösteriyor. TADER bu süreçte Tarsus’un tanıtımı ile ilgili birçok etkinliği sizlerle birlikte gerçekleştirerek siz değerli hemşehrilerimizi bir araya getirdi.

TADER olarak çalışmalarımızı daha geniş alana yaymak, ülkemizin farklı illerinde yaşayan hemşehrilerimizden haberdar olmak, kurumsal olarak Tader çatısı altında bir araya gelmelerini, kaynaşmalarını sağlamak ve diğer illerde de Tarsus’un tanıtılması konusunda daha etkin olmak istiyoruz. Bu düşünceyle, Sakarya’da yaşayan birçok hemşehrimizle yapılan görüşmeler sonucunda, temsilcilik açılması için yönetim kurulu toplantımızda oybirliği ile karar aldık.

Bu karar gereğince, Sakarya’da ikamet eden hemşehrilerimizi zaman zaman bir araya getirmek için toplantılar düzenleyerek, dayanışma içerisinde olmalarına gayret gösteren   Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Metalürji ve Malzeme Bölümü Öğretim Üyesi değerli hemşehrimiz Prof. Dr Süleyman Can Kurnaz 19 Kasım 2021 tarihi itibariyle İl temsilcisi olarak atanmıştır. Değerli Temsilcimize fedakârlık isteyen bu görevinde başarılar diliyoruz.

TADER bundan sonra Sakarya’da da varlık göstererek, hemşehrilerimiz arasındaki birliği güçlendirecek, Tarsus’umuzun sesini Sakarya’da duyuracak projeler yapacaktır.

Birliğimize ve dayanışmamıza büyük katkı sağlayacağına inandığımız bu kararımızın Sakarya’da yaşayan hemşehrilerimiz, Tarsus’umuz ve derneğimiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz’’ dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.