ZEHİR TACİRLERİ SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Mersin’in Mut ilçesinde 2 zehir taciri ellerinde bulunan uyuşturucuyu araçla sevk ederken jandarma tarafından suçüstü yakalandı.

Asayiş Yayın: 23 Ekim 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 23.10.2021 11:06:31
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Mut İlçesi Sarıveliler Mahallesinde kendi tarlasına ekim yaparak esrar elde eden ve satmak için müşteri arayan 2 şahsı takibe aldı. Yapılan takip sonucu  belirlenen 2 şahsa operasyon düzenleyen Jandarma; şüpheli şahısları araçla uyuşturucu sevk ettikleri esnada suçüstü yakaladı.

 Yakalanan şahısların aracı ve ekim yapılan tarlada arama yapan ekipler 33.977 gram Skunk Esrar, 1.276 kök hint keneviri, 1 adet hassas terazi ve 1 adet tabancaya el koydu. Jandarmadaki işlemleri tamamladıktan sonra adli makamlara sevk edilen 2 şüpheli şahıs tutuklandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.