VALİ SU, ‘ÇANAKKALE SAVAŞLARI MOBİL MÜZESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

MERSİN HABER, MERSİN HABERLERİ - Mersin Valisi Ali İhsan Su, Çanakkale ruhunu ülkemizin her yerinde yaşatabilmek adına Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı tarafından hazırlanan mobil müzeyi ziyaret etti.

Kültür Yayın: 01 Mart 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 01.03.2021 19:25:09
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

Türkiye yolculuğunun Mersin’deki durağı Cumhuriyet Meydanı olan mobil müzede incelemelerde bulunan Vali Su, yetkililerden bilgi aldı.

Vali Ali İhsan Su, mobil müzenin Çanakkale Zaferi duygusunu yaşattığını dile getirerek mobil müzenin oluşturulmasında emek veren herkese teşekkürlerini iletti.

İçerisinde Çanakkale Savaşı ile ilgili resim, fotoğraf ve çeşitli görsel materyallerin bulunduğu ve videoların izletildiği, Çanakkale Cephesinden günümüze kalan çeşitli savaş objelerinin sergilendiği bölüm ile Çanakkale askerinin temsili heykelinin de bulunduğu Mobil Müze 26 Şubat Mersin Cumhuriyet Meydanında, 1 Mart’ta Tarsus’ta, 2 Mart’ta ise Silifke’de ziyarete açık olacak.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.