ÜNİVERSİTELERARASI BASKETBOL 1. LİG MÜSABAKALARINA KATILAN TAKIMLAR GALA YEMEĞİNDE BULUŞTU

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun 2022 Yılı faaliyetleri çerçevesinde, Mersin Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen Üniversitelerarası Basketbol 1.Ligi turnuvasında yer alan takımlar, Üniversitenin Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nın düzenlediği gala yemeğinde bir araya geldi.

Ekonomi Yayın: 07 Nisan 2022 - Perşembe - Güncelleme: 07.04.2022 04:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

4 Nisan Pazartesi Günü Mersin Suphi Öner Öğretmen Evi’nde gerçekleşen gala yemeğine; Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu temsilcisi Doç. Dr. Okan Burçak Çelik, Federasyon Gözlemcileri, Hakemler, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Vedat Akyar, TBF İl Temsilcisi Erdal Ceylan, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Çağrı Çetin, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Turhan Toros, Sağlık Kültür Daire Başkanı Ahmet Koca ve Şube Müdürleri katıldı.

Gala yemeğinde konuşan Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı ve aynı zamanda Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mehmet Çağrı Çetin, müsabakalarda mücadele edecek tüm takımlara başarılar diledi.

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ahmet Koca ise, turnuvanın Mersin Üniversitesi ev sahipliğinde yapılmasından memnuniyet duyduğunu dile getirerek, “Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Çamsarı önderliğinde pek çok alanda başarı sağlayan Üniversitemiz, spor alanlarında da başarılarını devam ettirecektir. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Yürütme Kurulu üyesi olarak, Federasyonun Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte üniversitelerimizde gençler arasında sporun yaygınlaştırılması çalışmaları yapmaktayız. Önümüzdeki süreçte söz konusu çalışmalar, tüm üniversitelerimizle paylaşılacaktır. Yapılmakta olan turnuvanın dostluk, kardeşlik ve centilmenlik içerisinde geçeceğine inancım tamdır. Herkese saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.