UMANA REYER VENEZİA - ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ: 85-80

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, Fransa'nın Bourges kentinde düzenlenen FIBA Kadınlar Avrupa Kupası (EuroCup Women) Final Four organizasyonunun yarı finalinde karşılaştığı İtalya temsilcisi Umana Reyer Venezia'ya 85-80 mağlup oldu.

Yayın: 05 Nisan 2022 - Salı - Güncelleme: 05.04.2022 21:44:22
Editör -
Okuma Süresi: 33 sn.
Google News

Maça Temi Fagbenle, Tiffany Hayes, Yvonne Turner, DeWanna Bonner ve Jasmine Thomas 5'i ile başlayan ÇBK, ilk çeyreği 9-24 önde kapattı. İkinci periyot karşılıklı basketlerle geçilirken, Mersin ekibi Çukurova Basketbol soyunma odasına 42-44'lük skorla gitti. Üçüncü çeyrek de ÇBK'nın 56-58 üstünlüğü ile sona erse de turuncu-lacivertliler karşılaşmadan 85-80 yenik ayrıldı.

Çukurova Basketbol, bu akşam oynanacak olan Galatasaray-Tango Bourges karşılaşmasının kaybedeni ile Perşembe günü 3'ncülük mücadelesi verecek. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.