TOROSLAR’DAN KENTİN TAKIMINA BÜYÜK DESTEK

Başkan Yılmaz: “Kentimizin Takımı İçel İdman Yurdu’na Gençlerimizle Sahip Çıkıyoruz. Toroslarımızdan 100 gencimizle her maçta takımımızın yanındayız” dedi.

Yayın: 05 Ekim 2021 - Salı - Güncelleme: 05.10.2021 17:34:17
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Mersin Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, İçel İdman Yurdu ile Kırıkkale Büyük Anadolu Spor maçını, 100 genç ile birlikte izledi.

 

Hayatlarında ilk defa stadyumda, tribünden maç izleyen gençlerin coşkusu ise görülmeye değerdi.

 

Toroslar Belediyesi, Toroslar’da yaşayan gençlere stadyumda maç izleme keyfi yaşatıyor.

 

Yaşları 12 ile 18 arasında değişen, ilçede faaliyet gösteren amatör futbol kulüplerinin sporcuları olan 100 genç, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ile birlikte stadyuma giderek, İçel İdman Yurdu’nun, Kırıkkale Büyük Anadolu Spor ile oynadığı maçın heyecanına ortak oldu.

 

Başkan Yılmaz, maç sırasında gençlerle birlikte alkış ve tezahüratlarda bulunarak kentin takımına destek verdi, takımın taraftar grubu olan “Kırmızı Şeytanlar” ile birlikte heyecanlı bir maç takip edildi.

 

“Biz İçel İdman Yurdu’na Gönül Bağı ile bağlıyız” diyerek başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında Toroslar Belediyesi, 100 genci İçel İdman Yurdu’nun evinde oynadığı maçlarda ağırlayacak.

 

Gençler, TFF 3. Lig. 3. Grupta mücadele eden İçel İdman Yurdu’nun iç saha maçlarını, Başkan Yılmaz ile birlikte izleme fırsatı bulacak.

 

“MİLLİ TARAFTARLAR YETİŞTİRİYORUZ”

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “İçel İdman Yurdu’na destek olmak bir gönül işidir. Gönlümüzü ortaya koymak ve gençlerimizle takımımıza sahip çıkmak istedik. Her maçta gençlerimizle takımımızın yanında olacağız. Milli taraftarlar yetiştiriyoruz” dedi.

 

Amaçlarının, çocuklarda spor kültürünü oluşturmak, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmek olduğunu belirten Başkan Yılmaz; “Bu tür projeler gençlerimizin sosyal hayata daha fazla katılmalarına da fayda olacaktır. Sadece maçı kazandığında değil, kaybettiğinde de takımımızın yanında olmamız gerekir. Taraftar takımının yanında olduğunda başarı kaçınılmaz olacaktır” ifadelerinde bulundu.

 

“BU TAKIM VE BU KENT, SÜPER LİG’E YAKIŞIR”

 

“İçel İdman Yurdu’na desteğimiz sonuna kadar devam edecek” diyen Başkan Yılmaz; “İçel İdman Yurdu'nun en büyük sorunu, tesisleşme ve alt yapıdır. Kentimizin güzide takımına bu konuda daha fazla destek olmak amacıyla kolları sıvadık. İçel İdman Yurdu’na tesis desteği verdik. Prof. Dr. Aziz Sancar Gençlik Merkezimizdeki, yaklaşık 27 bin metrekarelik idari bina ve tesisinin 10 yıl süreyle kiraya verilmesi hususunu meclisimizde oy birliğiyle kabul ettik. Mersinimiz, Süper Lig'de bir takımla temsil edilmeyi hak ediyor. Umarım en kısa sürede Süper Lig'e de çıkma başarısı gösteririz. Bu takım ve bu kent, Süper Lig’e yakışır” diye konuştu.

 

Gençler de Başkan Yılmaz’a teşekkür ederek, hayatları boyunca unutamayacakları güzel bir gün yaşadıklarını söylediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.