TOROSLAR BELEDİYESİ VEZNELERİ BU HAFTA SONU AÇIK

Toroslar Belediyesi; Emlak, ÇTV ve İlan, Reklam Vergilerinin ilk taksitini yatırmak isteyen mükellefler için belediye veznelerini bu hafta sonu açık tutacak.

Gündem Yayın: 26 Mayıs 2022 - Perşembe - Güncelleme: 26.05.2022 12:00:27
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Emlak ve iş yerlerine ait Çevre Temizlik ile İlan, Reklam Vergilerinin 2022 yılı ilk taksit ödemeleri; 31 Mayıs 2022 Salı günü sona erecek. Toroslar Belediyesinin ana hizmet binasındaki tahsilat veznesi; vatandaşların vergi ödemelerini rahat ve hızlı bir şekilde yapabilmeleri için 28 Mayıs Cumartesi ve 29 Mayıs Pazar günü 09.00 ile 16.00 saatleri arasında hizmet verecek. "Online Ödeme Kolaylığı" Mükellefler, vergi ödemelerini veznelerden nakit veya kredi kartıyla yapabilecekleri gibi Toroslar Belediyesinin www.toroslar-bld.gov.tr internet adresinde bulunan e-belediye sistemi üzerinden T.C. kimlik numarasını girerek online olarak da gerçekleştirebilecek. Vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için ödemelerini son güne bırakmamalarını isteyen belediye, veznelerde yoğunluk oluşmaması amacıyla 31 Mayıs 2022 Salı günü sona erecek olan emlak, ÇTV ve ilan, reklam vergileri için tahsilat veznelerini bu hafta sonu açık bulunduracaklarını bildirdi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.