TOROSLAR BELEDİYESİ'NDEN 'DÜNYA KANSER GÜNÜ'NDE' ANLAMLI ÇALIŞMA

"Toroslar'da Mahalle Muhtarları, Esnaf ve Vatandaşlar Kanserle Mücadelede Tek Ses Oldu" Toroslar Belediyesi, 4 Şubat Dünya Kanser Günü'nde hazırladığı sosyal sorumluluk çalışmasıyla erken teşhisin önemine dikkat çekti.

Sağlık Yayın: 04 Şubat 2021 - Perşembe - Güncelleme: 04.02.2021 15:27:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Toroslar Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarında yayınladığı farkındalık çalışmasına; mahalle muhtarları, esnaf  ve vatandaşlar da destek verdi. Her yaş grubundan ve meslekten vatandaşın yer aldığı videoda, kanserle mücadelede umudun en büyük ilaç olduğuna vurgu yapıldı.

"Haydi Gelin Hep Beraber Bu Konuda Farkındalık Oluşturalım"

Sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra toplum sağlığını korumak adına da Türkiye'de örnek çalışmalara imza atan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, kansere karşı farkındalık oluşturmak amacıyla çağrıda bulundu.

"Erken teşhis, kanser tedavisinde ilk ve en önemli adımdır" diyen Başkan Yılmaz; "Kanserden değil geç kalmaktan kork. Haydi gelin hep beraber bu konuda farkındalık oluşturalım. Umut en büyük ilaçtır" dedi.

Başkan Yılmaz, önlenebilir bir hastalık türü olan kansere karşı toplumsal bilinci artırmak amacıyla hazırladıkları farkındalık çalışmasına destek veren hemşehrilerine teşekkür etti.

"Asla Yalnız Değilsiniz"

Toroslar Belediyesi'nin kanserle mücadele çalışmasında yer alan vatandaşlar da; "Bu savaşta herkes beraber, kanser tek. Kararlıyım ve yapacağım. Sağlıklı ve dengeli beslenin, düzenli fiziksel aktivite yapın, kanser taramalarınızı ihmal etmeyin. Hep birlikte el ele, umut dolu yarınlara. Sevdiklerinizden ve hayattan kopmamak için mücadeleyi bırakmayın" ifadeleriyle hem erken teşhisin önemine dikkat çektiler hem de bu hastalığa yakalananlara güç verdiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.