TORBACILARA OPERASYON: 6 GÖZALTI

Mersin’in Erdemli ve Mezitli ilçelerinde jandarmanın uyuşturucu satıcılarına yaptığı operasyonda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 6 şüpheli gözaltına alındı.

Asayiş Yayın: 27 Nisan 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 27.04.2022 17:48:46
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

Özellikle genç nüfusu hedef alan torbacılara yönelik jandarmanın yaptığı çalışmada Mezitli ve Erdemli ilçelerinde 6 şüpheli tespit edildi.

 Erdemli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 9 ayrı adrese eş zamanlı operasyon icra eden ekipler 6 şüpheli şahsı yakalayarak gözaltına aldı.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada  1780 gram Kubar esrar, 246 gram metamfetamin, 142 adet uyuşturucu hap (Extacy), 640 kök kenevir, 2 adet tabanca, 4 adet av tüfeği ve suçtan elde edilen 3 bin 250 TL para ele geçirildi.

Yakalanan 6 şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticareti suçundan soruşturma başlatılarak işlemleri tamamlanmak üzere Mersin İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.