TOBB TÜRKİYE 100’DE 3 TARSUS FİRMASI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) ile TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ) işbirliğinde gerçekleştirilen ‘’TOBB Türkiye 100’’ araştırma sonuçlarına göre en hızlı büyüyen 100 şirket arasına 3 Tarsus firması da yerleşti.

Ekonomi Yayın: 22 Aralık 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 22.12.2021 19:24:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak ve Meclis Başkanı Eyüphan Eyüboğlu düzenlenen etkinlikte İlk 100’e girme başarısı gösteren Berdan Yüzey Kaplama, Teknik Masura ve Emniyet Ticaret firmalarının yöneticilerini başarılarından dolayı kutlayarak plaket takdim etti.

Tarsus TSO Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte bu zor dönemde büyüme başarısı gösteren şirketleri takdirle karşıladıklarını söyleyen Başkan Koçak, ‘’Gurur duyduk. Başarınızın devamlılığı diliyor, bize de bu mutluluğu yaşattığınız için ayrıca teşekkür ediyorum.’’dedi.

Etkinlikte Berdan Yüzey Kaplama Bağlantı Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yatırımlar ve İş Geliştirme Müdürü Abdullah Bakış, büyüme yolculuklarını ve izledikleri stratejileri paylaşırken bu başarının da ödülle taçlanmasından mutlu olduklarını belirtti. Teknik Masura Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kıraç ise yatırımlarına kesintisiz devam ettiklerini, Türkiye’nin farklı bölgelerindeki tesisleri ile sağladıkları istihdam ve yatırımlarla ülke ekonomisine katkı sunmaktan büyük keyif aldıklarını söyledi. Ödül alan Emniyet Ticaret firmasının 3’üncü kuşak yöneticisi Yakup Doğan da e-ticaret alanında yaptıkları çalışmalarını önümüzdeki dönemlerde artırma kararlılığı içinde olduklarını ifade ederek daha büyük başarılara imza atmak istediklerini söyledi.

Etkinlikte daha sonra başarı gösterip ‘TOBB Türkiye 100’’e yerleşen Tarsuslu firmalara plaketleri takdim edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.