TİY TEKNİK DİREKTÖRÜ GÜRSES KILIÇ :“BUCASPORU YENEREK İLK YARIYI TAMAMLAMAK İSTİYORUZ”

TFF 2. lig beyaz grup takımlarından Tarsus İdmanyurdu Teknik Direktörü Gürses Kılıç Kocamaz tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyerek toplantıya katılan basın mensuplarına ikinci yarıdaki hedeflerini açıkladı.

Yayın: 24 Aralık 2021 - Cuma - Güncelleme: 24.12.2021 19:06:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yarım devrelik sözleşme ile takımın başına geldiğini ve zor bir süreçte görev üstlendiğini belirten Gürses Kılıç, yeni bir takım kurmanın ve birkaç kez hoca değişikliğinin takım üzerine olumsuz etki yarattığını belirtti.

Kılıç “İlk yarı bitmeden takımın başına geldim. Kulüp başkanımız Şahin Kırbıyık, TİY için büyük fedakarlıklar yaparak görev üstlenmiş ve bana bu kente şampiyonluk sözü verdiğini, bu sözünü gerçekleştirmek için her türlü fedakarlığı yapacağını anlattı. Bende böyle köklü bir kulüpte görev alırken işimin zor olduğunun bilincindeydim.” dedi.

Kılıç, takımda bazı mevkilere fazladan  oyuncu alınmış olduğunun altını çizerek “ Ama bazı mevkilerde ise eksiklik var. Bunları tesbit ettik. Devre arasında eksik mevkilere 4-5 oyuncu almak istiyoruz.  İkinci yarı öncesi oynayacağımız ilk yarının son maçında Bucaspor’u yenerek yeniden çıkmış yakalamak istiyoruz. İkinci yarıda da diriliş dönemini yaşayıp üst sıralara çıkacağız ve Play offa kalıp oradan şansımızı zorlayarak 1. lige çıkmaya çalışacağız. bu hedefe ulaşmak için başkanımız Şahin Kırbıyık  ve yönetim bize büyük destek veriyor. El ele vererek bu zorlu süreçten başarıyla çıkacağız” dedi.

Kılıç, Pazar günü kendi sahalarında oynayacakları Buca maçının hazırlıklarını tamamladıklarını, takımda 2 cezalı ve sakatlarla birlikte 4 eksik olduğunu, buna rağmen sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi.         

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.