TİY BAŞKANI KIRBIYIK, CANLI YAYINDA İSTİFA ETTİ

Tarsus İdman yurdu başkanı Şahin Kırbıyık 01.11.2021 günü saat 15.00’de sosyal medyada canlı yayında konuştu. Kırbıyık istifa ettiğini belirterek şunları söyledi:

Yayın: 02 Kasım 2021 - Salı - Güncelleme: 02.11.2021 11:10:20
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

“Benim Tarsus’ta yaptıklarımı herkes biliyor. Ama yapılanları hak etmedim. Oysa herkes dik durmalıydı.

Tarsus’ta kadir kıymet göremedim.  Bu memlekette durmanın ve bir daha Tarsus’a gelmenin anlamı yok. Herkes  şapkasını çıkarıp önüne koysun.  Başka bir iş adamı olsa zerre kadar Tarsus’ta durmaz.

Gazeteci arkadaşlar bir şeyler yazıyor. Güya ben basını yönlendiriyormuşum. Böyle yapmış olsam, yarın bir gün başkası yönlendirir o zaman benimde hakkımda yazılar yazdırılır. Bunlar doğru değil.

Benim tek dileğim, beni eleştirenleri önemseyin bakalım dertleri neymiş dedim. Siz başkasını önemsemezseniz, başkası da sizi önemsemez.

Benim Tarsus’a geldiğim ilk gün herkesle kahvaltıda buluştum. Yeme içme bahanedir. Daha sonra öğle yemeğinde buluşup amacım kaynaşmaktı. Ama o gelsin, bu gelmesin, o senin adamın bu benim adamım dendi. Bunlar ters şeyler. Ayrımcılık yapılmamalı. Herkes hakkını helal etsin.

Benim istifaya zorlanacağımı söylediler. Buna gerek yok. Ben istifa  ediyorum. Bu zihniyetler olduğu müddetçe Tarsus bir adım ileri gitmez.

Benim hakkımda çıkan mankenleri götürüyor dedikodusu doğru değil. Böyle bir insan ve şerefsiz değilim. Bu kadar entrikadan sonra ben istifa ediyorum. Tarsus için üzülüyorum. Bu kadar haksızlıklara yanlışlara ne gerek vardı. Bu yönetim gittiğinde bundan iyi olmaz. Bunu herkese söyledim. Özer Alp iyi niyetli şeyler yaptı.

Biz dedik ki zeminimiz yok. Yer verin biz yapalım Tarsus idmanyurduna kalsın, forma satılsın. Olmadı.

Benim hedefim şampiyonluktu.  Şu an kadro yetmiyorsa ara transfer yapıp yine bu takımın şampiyonluğunu sağlamaktı. Maalesef Ticari hayatta görmediğim entrikaları bu  alemde gördüm. Şahin Kırbıyık olarak örnek olmak zorundasın. Ben kendi bildiğim doğrularla yaşarım. Ben bunlara alışık değilim. Yüzüme gülüp arkamdan konuşmak doğru değil. Bu takımın başına bir Tarsuslu bir başka işadamı gelebilir. Onlara entrika yapmayın. Bu kadar yanlış yapmayın.

Ben  geldiğimde Tarsus idmanyurdunun 3 milyon 600 bin TL borç vardı. 500 bin TL verin tahtayı açtırtalım dendi, kimse cebini eline atmadı. Bunu ben gelirken sağladım. Tahtayı açtırdım.

Kimse kimseden yaptıklarından emin olmadan aleyhinde konuşmasın, haksızlık yapmasın.”

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.