TARSUS TSO HEYETİ FRUİT LOGİSTİCA FUARI’NA KATILDI

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti, Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak başkanlığında Berlin’de düzenlenen sektörün önde gelen fuarları arasında yer alan Fruit Logistica Fuarı’na katıldı.

Ekonomi Yayın: 08 Nisan 2022 - Cuma - Güncelleme: 08.04.2022 14:31:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

5-7 Nisan günleri arasında Messe Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuarda 86 ülkenin yaş meyve ve sebze alıcılarıyla satıcıları bir araya geldi. Yapılan ikili iş görüşmeleri ve temaslar sonucu bölgenin yaş sebze ve meyve sektöründeki potansiyelinin anlatıldığı fuarda yeni bağlantılar kurularak karşılıklı iş potansiyelinin artırılması hedeflendi. Tarsus TSO Heyeti iş gezisi kapsamında ayrıca Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, ''Tarım havzası olan kentimizin ürünlerini yurtdışı taleplerine göre yetiştirmek-pazarlamak, soğuk hava depoları, silolar ve güncel paketleme teknolojilerini gözlemlemek amacıyla bu yurt dışı iş gezisi programını düzenledik. İş gezimiz sonucunda üye firmalarımızın iş potansiyelini artırmasını hedefliyoruz. Verimli ve sıcak bir diyalog kurduk. Bizi önemli partnerleri olarak görüyorlar. Olumlu sonuçlar alacağımızı öngörüyoruz.'' diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.