TARSUS TSO’DAN YENİ BİR HİZMET DAHA

Tarsus Haber - Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası sayısal takograf kartı (dijital ehliyet) hizmeti verme yetkisini alarak yeni bir hizmet daha sunmaya başladı. Kamyon, kamyonet, otobüs sahipleri bundan böyle Mersin’e gitmeden işlemlerini Tarsus TSO’da sonuçlandırabilecekler.

Yayın: 19 Temmuz 2022 - Salı - Güncelleme: 19.07.2022 13:33:15
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Hizmet çeşitliliğini artırmaya yönelik çalışmalarına devam eden Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nda son olarak dijital ehliyet de denilen sayısal takograf kartı hizmeti verilmeye başlandı. Tarsus TSO’nun sunduğu bu yeni hizmeti değerlendiren Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak, ‘Üyelerimiz ve taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren esnaflardan gelen talepler üzerine gerekli başvurumuzu yaptık. 

Hizmet çeşitliliğimizin artırılması kapsamında yaptığımız görüşmeler neticesinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından yetkilendirilen Odamız, sayısal takograf hizmeti vermeye başladı.

Ticaretin en önemli unsurlarından biri olan karayolu taşımacılığını kolaylaştırmak amacıyla yürürlüğe giren sayısal takograf uygulaması ile üyelerimiz zaman kaybına uğramadan Odamız bünyesinde bu hizmeti alabilecek. Üyelerimiz ve taşımacılık sektörüne hayırlı olsun.’’dedi.

Başvurular E-Devlet üzerinden yapılacaktır.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.