TARSUS TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULU YATIRIM VE PROJELERİ DEĞERLENDİRDİ

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu olağan haftalık toplantısında gündemi yatırım ve projeleri değerlendirdi.

Ekonomi Yayın: 09 Eylül 2022 - Cuma - Güncelleme: 09.09.2022 17:34:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Başkan Murat Kaya, sadece ülke olarak değil dünya olarak, ekonomide, ticarette, sosyal yaşamda zorlu koşullarla mücadele edildiğini belirterek,Borsanın bu zorlu süreçte üyeleri ile birlikte başarılara imza atarak hedeflerine ulaştığını ifade etti.

 Başkan Murat Kaya, “Sektörlerimize destek olacak birçok çalışmaya imza attık. Covid-19 pandemisi ile başlayan ve global anlamada olumsuz etkilerinin devam ettiği süreci , yoğun bir mesai ile yönetim kurulumuz ile yönetmeye devam ediyoruz. Önümüzde kat edilecek çok mesafe ve atılacak çok adım var. Yeni başarı hikayeleri yazmak için ulusal ve küresel manada karşımıza çıkacak tüm fırsatları değerlendirmeye devam edeceğiz.

 Tarsus, bölgemiz ve ülkemiz adına yararlı olacağını düşündüğümüz, bölgenin tanıtımı, üretim potansiyeline ve ihracatına katkı sağlayacak projeleri, yatırımları üretmeye, destek vermeye devam edeceğiz.Tarsus Ticaret Borsası olarak yapılanların hepsi planlı, programlı, ortaya somut ve gerçekleşebilecek vizyon ortaya konularak yapılan konulardı. 

Bizim önce kent ve Tarsus ekonomisine katkı için, daha sonra ise Türkiye ekonomisine katkı için gayretlerimiz, çalışmalarımız devam edecek. Bizim de koyduğumuz hedefler arasında bu ülkenin ihracatının ve istihdamın hızla artması için somut projelerin ortaya konmasıdır.” şeklinde konuştu.

Mesajında, Tarsus içinde ayrı bir paragraf açan Borsa Başkanı Murat Kaya “Müteşebbis ruhu, büyüme arzusu ve özel sektör dinamizmiyle zorluklar karşısında yılmayan, üretimden aldığı güçle her zaman yeni pazarlar arayışında olan Tarsus, üretimde, istihdamda ve ihracatta hedeflediği noktalara mutlaka ulaşacaktır. “ dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.