TARSUS TİCARET BORSASI PERSONELLERİ “STRATEJİK PLAN” EĞİTİMİNDE

TOBB Akreditasyon Sisteminde Borsa Personelleri “STRATEJİK PLAN” eğitimine katıldı. 9. ve 12. Dönem Akredite Oda/Borsalara yönelik olarak düzenlenen “STRATEJİK PLAN” Eğitimi’nin açılış konuşmasını gerçekleştirilen TOBB Akreditasyon Müdürü Özge Karatepe, YENİ Akreditasyon Standardı revizyon çalışmalarından bahsederek Akreditasyon Sistemi Kapsamında Stratejik Planlamada aranılan temel öğeler hakkında bilgi verdi.

Eğitim Yayın: 06 Temmuz 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 06.07.2022 10:44:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

TOBB Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında Stratejik Planlama Eğitimi Türk Loydu denetçilerinden Berker TELEK’in sunumuyla gerçekleştirildi.

 

Misyon ve Vizyon kavramları üzerinde duran Berker Telek,” Stratejik Plan , kurumun tarihçesi, yasal yükümlülükleri, kurumsal yapısı, bütçesi ve sektörü etkileyen ve yönlendiren bütün çalışmalar dikkate alınmalıdır. Geleceğini belirleyerek kendi lehine çevirmesine olanak tanıyacak, kurum kültürünün ve kimliğinin güçlendirilmesine destek olacak, kaynakların stratejik önceliklere göre dağıtılmasını sağlayacak, kaynakların etkili kullanılmasını düzenleyen, belirsizliklerle başa çıkma konusunda  sistematik bir yaklaşım sunacak ve bütçe yönetimine katkı sağlayacak şekilde bir ekip işidir.” Dedi.

 

TOBB merkez binasında 2 gün süren eğitimde Stratejik Planlama konusunda vizyon, amaç, hedefler, strateji ilişkileri girdi analizleri, PEST, GZFT (SWOT) bağlantısı, maliyetlendirme ile bütçe bağlantısı, takip ve gözden geçirme faaliyetleri anlatılarak STRATEJİK PLAN çalışmalarının üzerine uygulamalı örneklerle grup çalışmaları yapılarak kazanımlar arttırıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.