TARSUS TİCARET BORSASI’NDA PAMUK SORUMLU DENETÇİ EĞİTİMİ DÜZENLENECEK

Tarsus Haber - T.C. Ticaret Bakanlığı Orta Akdeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü Tarafından 14-16 Eylül 2022 Tarihleri arasında Tarsus Ticaret Borsası’nda Pamuk Sorumlu Denetçi Eğitimi Düzenlenecektir.

Eğitim Yayın: 07 Eylül 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 07.09.2022 09:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

 Konuya ilişkin açıklamada bulunan Borsa Başkanı Murat Kaya, “Yaklaşan pamuk sezonu ile birlikte Pamukların Kontrolüne İlişkin Tebliğ kapsamında sınavlı ve sertifikalı eğitim düzenlenecektir.

 Tarsus Ticaret Borsası Konferans Salonunda düzenlenecek Pamuk Sorumlu Denetçi (PSD) eğitiminin ardından sınav aşaması gerçekleştirilecek olup, sınav sonucunda başarılı olan katılımcılara PSD Belgesi verilecektir. Düzenlenecek eğitimin amacı süresi içerisinde belgesini yenilemeyen veya yeni belge almak isteyen pamuk sorumlu denetçi adaylarına pamuk ve pamuk ürünleri üretiminde yetkili olmaları ve ilgili fabrikalarda istihdamlarının sağlanması hedefleniyor.” Dedi.

 Kontenjan sayısının sınırlı olduğunu da belirten Başkan Murat Kaya , “Öncelik başvuru sırasına göre olacaktır” dedi..

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.