TARSUS’TA BULUNAN CAMİ VE MEZARLIKLARDA BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİNDEN KAPSAMLI TEMİZLİK

Mersin Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü ekipleri, Tarsus merkez ve bağlı mahallelerde bulunan birçok cami ve mezarlıklarda kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Gündem Yayın: 06 Ocak 2022 - Perşembe - Güncelleme: 06.01.2022 09:07:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Tarsus’un en büyük kabristanları olan Şehir Mezarlığı, Güney Mezarlığı ve Tarsus Eshab-ı Kehf Şehir Mezarlığı’nda sürekli olarak temizlik çalışması yürütürken, bağlı mahallelerde de mezarlık alanlarda çalışma gerçekleştiriyor.

İş makinelerinin de kullanıldığı ve program dahilinde yürütülen çalışmalar kapsamında Hasanağa Mahallesi mezarlığı, Atalar Mahallesi mezarlığı, Boğazpınar mezarlığı, Ardıçlı, Çavuşlu, İnköy, Konaklar, Tepeçaylak ve İncirlikuyu mezarlığında ağaç budama, ot biçme ve genel temizlik faaliyetleri yerine getirildi.

İbadethanelerde bulunan halıları ise makineler vasıtasıyla yıkayan ekipler, tüm noktaları dezenfekte edip temizliyor.

Büyükşehir ekipleri, Tarsus’a bağlı Topçu Mahallesi Camii, Tepeçaylak Mahallesi Camii, Kütüklü Mahallesi Camii, Muratlı Mahallesi Camii, Tarsus Hal Camii, Konaklar Mahallesi Camii, Yarbay Şemsettin Mahallesi Hz. Osman Camii, Nemiroğlu Mahallesi Camii, Esenler Mahallesi Camii, Yüksek Mahallesi Camii, Mahmutağa Mahallesi Camii, Çöplü Mahallesi Camii, Yaramış Mahallesi Camii, Alifakı Mahallesi Camii, Baharlı Mahallesi Camii, Ağzıdelik Mahallesi Camii, Kelahmet Mahallesi Camii, Çağbaşı Mahallesi Camii, Karaçerçili Mahallesi Camiinde dezenfekte ve temizlik çalışması uyguladı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.