TARSUS İDMANYURDU, TEKNİK DİREKTÖR GÜRSES KILIÇ İLE ANLAŞTI

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'taki Tarsus İdmanyurdu, teknik direktör Gürses Kılıç ile anlaştı.

Yayın: 29 Ekim 2021 - Cuma - Güncelleme: 29.10.2021 10:05:20
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

 Hüseyin Kalpar'dan boşalan teknik direktörlüğe Gürses Kılıç'ı getirdi. Kılıç, kulüp tesislerinde başkan Şahin Kırbıyık ve yöneticilerin katıldığı törende imza attı.

Kılıç, "Türk futbolunun önemli camialarından birisi Tarsus İdman Yurdu'nda olduğum için mutluyum. İnşallah bundan sonraki süreci hep beraber birlikte, herkesin desteğiyle mücadelemizi sonuna kadar vereceğiz. Uzun yıllar Süper Lig'de futbol oynadım. Ayrıca yine uzun süredir teknik adamlık yapıyorum. Tuzla, Hatay, Yeni Malatya, Kırşehir ve son olarak Şanlıurfa'da hocalık yaptım. Türk futboluna hizmet etmeye çalışıyorum" dedi.Kulüp başkanı Şahin Kırbıyık ise tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunun altını çizerek "Allah'ın izniyle bu yıl şampiyon olacağız. Yönetim olarak tüm arkadaşlarımızla birlik beraberlik içindeyiz" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.