TARSUS İDMANYURDU, SEZONU MAĞLUP KAPADI

Haber-(Fırat MAKTAY) Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus idman yurdu, sezonun son maçında konuk ettiği Kırklarelispor'a 1-0 mağlup oldu.

Yayın: 08 Mayıs 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 08.05.2021 21:30:37
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Ligin son 6 haftasında galibiyet sevinci yaşayamayan Sarı-Lacivertli ekip, vasat bir oyun ortaya koyduğu rakibi Kırklarelispor'a ikinci yarıda Emre Keleşoğlu'nun golü ile sahadan mağlup ayrılmak zorunda kaldı.

49 puanla 13. Sırada sezonu tamamlayan Sarı-lacivertli temsilcimiz sahaya Kaplan, Ferhat, Alperen, Furkan, Burak, Ahmet, Mahsun, Çağrı,  Ahmet Furkan, Samet ve Furkan Çetinkaya 11'iyle çıktı.

Grupta 38. Hafta sonunda  Eyüpspor 1. Lige yükselirken, Sakaryaspor, Kırşehir Belediyespor,  Silahtaroğlu Vanspor ve Kırıkkalespor  Play-off grubuna yükselen takımlar oldu.

Grupta ise Kardemir Karabükspor,  Mamak FK ve  Tetiş Yapı Elazığ Spor ise bir alt lige düşen takımlar oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.