TARSUS İDMANYURDU'NUN YENİ BAŞKANI EMİN DANYAL GÜR

Haber- (Fırat Maktay) - TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus idman Yurdu Olağanüstü Genel kurulunu yaptı.

Yayın: 25 Ekim 2022 - Salı - Güncelleme: 25.10.2022 19:32:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Tarsus Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul tek liste ile yapıldı.  Saygı duruşu  ve İstiklal Marşı’nın  okunmasıyla  başlayan Olağanüstü Genel Kurulda Cumali Yağcı,  Zafer Yıldırım ve Gani Nazlıgül Divan Kuruluna seçildi.

Gelir gider ve faaliyet raporlarının okunması ve ibrasının ardından seçimlere geçildi. Yapılan oylama sonucunda ise Tarsus idman Yurdu'nun  Yeni Başkanı Emin Danyal Gür seçildi. Dilek ve temenniler  bölümünde  bir konuşma yapan Başkan  Gür,  Tarsus  idmanyurdu'nu başarıya ulaştırmak için çalışacaklarını  söyledi. Gür, Olağanüstü Genel Kurula  katılan herkese teşekkür etti.

Tarsus idmanyurdu  Kulüp Başkanı  Emin Danyal Gür 'ün Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu. Yakup Ateş,  Mehmet  Karagözlü,  Uğur Uyar, Hamza Kara, Mehmet Emin  Polat,  Ömer Kaya, Savaş Say, Refik Çetin, Tolunay Duman, Duran Çalışır, Arda Yaşot, Hüseyin  Kaplan, Tayfun Kolay, İhsan Güler.

Bu arada haber yayına hazırlanırken Yakup Ateş  ve  Mehmet  Karagözlü  Yönetim Kurulu  iyiliğinden istifa ettikleri öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.