TARSUS BELEDİYESİ YENİ HİZMETLERİ HALKIN KULLANIMINA SUNMAK İÇİN GÜN SAYIYOR

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, şehir merkezi ile birlikte kırsal mahallelerden Sarıveli, Kaklıktaşı, Tepetaşpınarı, Meşelik ve Topaklı’da yapımları devam eden tesisleri yerinde inceledi.

Gündem Yayın: 09 Temmuz 2021 - Cuma - Güncelleme: 09.07.2021 12:44:40
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Başkan Bozdoğan, beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte yapımları devam eden muhtar odaları, doktor odaları, konuk evleri, okuma salonları tesisleri ile Şehitler Tepesi Mahallesinde fen, teknoloji, mühendislik ve matematik alanında dâhilerinin yetişeceği kısa adı STEM olan merkezde incelemelerde bulundu.

Vatandaşların yaşam düzeylerini yükseltecek ve Tarsus’un sağlık, eğitim ve sosyo-kültürel alanlarda kalkınmasını sağlayacak projelere önem verdiklerini kaydeden Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Biz ne söz verdiysek, hangi taahhütte bulunduysak bunları bir bir yerine getireceğiz. Biz her gittiğimiz yerde söylüyoruz. Biz siyaset yapmak için bu makama gelmedik. Tarsus’un ihtiyaç duyduğu o evrenselliği, barışı, huzuru ve kültürel değerleri yaşatmaya geldik. Halkın her zaman siyasettin üzerinde olduğunu ifade ettik, etmeye devam edeceğiz. Siyaseti değil geleceği düşünerek hizmet ediyoruz. Geziyoruz, halkın ayağına gidiyoruz, taleplerini alıyoruz, ne istiyorlarsa onu yapıyoruz. Halkın parasının emanetçisi olarak o parayı halkın ihtiyaçlarına hitap edecek tesislerin inşasına kullanıyoruz.

Biz hizmet için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Üreterek, üreticiye destek olarak ihtiyaç sahibi kişilere yardımcı olarak huzuru buluyoruz. Bırakalım siyaseti yapmak isteyenler yapsın. Bizim nazarımızda bize oy veren vermeyen herkes eşit durumdadır. Ayrım yapmamız ötekileştirmemiz ya da torpil yapmamız mümkün değil. Bu zaten benim karakterime, hekimliğime aykırı bir durum. Bunun böyle olduğu zaten ürettiğimiz işlerden, halkın kullanımına sunduğumuz tesislerden ve hizmetlerden apaçık görülüyor. İşte bunu hazmedemeyen nifakçılar, kendilerine çıkar sağlayamadığım için üzerimize geliyorlar. Bırakın gelsinler, kendimizden o kadar eminiz ki çiğ et yemedik bu nedenle karnımız da ağrımaz. Tarsus halkına hizmeti onur ve gurur kaynağı sayarak, bize olan güvenlerini sarsmadan yurttaşlarımızı hizmete doyurmak ve kadim şehrimizi dünyanın en iyi bilinen, en çok tanınan yerlerinden biri yapmak için durmadan çalışacağız” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.