TARSUS BELEDİYESİ’NDEN MERSİN BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİNE TAM DESTEK

Tarsus Belediyesi, yüksek kesimlerde bulunan Boztepe Mahallesi’nde yağan kar sonrası ulaşımda aksaklık ve olumsuzluk yaşanmaması adına seferber oldu. Tarsus Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin sürdürdüğü kar temizleme çalışmalarında ekipler, kar yağışının yoğun hissedildiği merkeze uzak ve yüksek rakımlı bir mahalle olan Boztepe’de yolların kapanmasına engel olurken, buzlanma riskine karşı tuzlama çalışması yaptı.

Gündem Yayın: 19 Ocak 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 19.01.2022 12:40:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gerçekleştirilen kar temizleme çalışmalarında sadece ana güzergâhlar değil, yaya güvenliği de ihmal edilmedi. Yol kenarlarında bulunan karları da temizleyerek buzlanmalara karşı tuzlama çalışması yapan ekipler, kayma riskine karşı önlemler almak amacıyla mesailerine devam etti. Büyükşehir Belediyesi ekiplerine destek vererek yürütülen karla mücadele çalışmasında ekipler, kar yağışı nedeniyle yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için özverili bir çalışma yürüttü.

 YOLLARIN KAPANMASI ENGELLENDİ

Ekipler vatandaşların mağduriyetine önlem almak amacıyla kapanma riski bulunan yollarda hazır bekledi. Çalışmalarını sürdüren ekipler, böylece ilçenin en yüksek yerleşim birimlerinde bile ulaşımın aksamamasını sağladı. Mahalle sakinleri, belediye ekiplerine gayretli çalışmaları dolayısıyla teşekkür etti. Vatandaşlar yollarının kapanmaması dolayısıyla yaşadıkları mutluluğu dile getirdi. Ulaşımda aksaklık ve olumsuzluk yaşanmaması için seferber olan ekipler, kısa sürede karlı bölgeleri temizledi.

Karla mücadele kapsamında yöneticilerimiz, tüm teknik ekipman ve araç gereçlerimizle ihtiyaç duyulan her koşulda destek olmaya hazır olduklarını, gerek kırsal mahallelerimizde gerekse şehir merkezinde hizmetin aksamaması için göreve hazır olduklarını belirttiler.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.