TARSUS BELEDİYESİ’NDEN ‘’HASTALIKTA SAĞLIKTA, HEP BİRLİKTE’’ PROJESİ

Tarsus Haber - Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra çeşitli uygulamalarıyla örnek ve öncü bir belediye olan Tarsus Belediyesi, Tarsus’ta yaş almış ve hasta vatandaşların da yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Zübeyde Hanım Bütünleşik Gündüz Yaşam Evi ekipleri ‘’Hastalıkta Sağlıkta Hep Birlikte’’ projesi kapsamında ziyaretler gerçekleştiriyor.

Sağlık Yayın: 02 Ağustos 2022 - Salı - Güncelleme: 02.08.2022 09:11:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Zübeyde Hanım Bütünleşik Gündüz Yaşam Evi’nde görev yapan Yaşlı bakım uzmanları ile Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik uzmanları, çeşitli hastalıklardan muzdarip, yaş almış vatandaşları evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunuyor. Hastalıkları hakkında bilgiler veren ekipler, psikolojik olarak da yaş almış vatandaşlara danışmanlık yapıyor. Vatandaşlar bu hizmet ile kendini yalnız hmiyor ve çeşitli bilgiler edinip verilen hediyelerle mutlu oluyor. Ekipler Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın hassasiyeti üzerine yaşlı ve hasta yurttaşların tüm taleplerini de not alıyor.

 

’KAPIMIZIN ÇALINMASI HER ŞEYDEN ÖNEMLİ’’

 

Ziyaret edilen yaş almış vatandaşlar “Bizi düşünüp buralara gelmişsiniz. Ne iyi ettiniz geldiniz. Bizlerin bu saatten sonra tek isteği ziyaret edilip halimizin hatırımızın sorulması. Kapımızın çalınması bizim için büyük mutluluk, ekibe ve Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’a teşekkür ederiz” diye konuştu.

 

Ekipler, düzenli aralıklarla proje kapsamında tespit edilen yaş almış ve hasta vatandaşları ziyaret etmeye devam edecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.