SULAMA KANALINA DÜŞEN KÜÇÜK KIZI, MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONELİ KURTARDI

Tarsus’ta DSİ’ye ait olan sulama kanalına düşen küçük kız çocuğu, Mersin Büyükşehir Belediyesi personelinin dikkati neticesinde hayata tutundu.

Spor Yayın: 28 Mart 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 28.03.2022 16:06:03
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Olay, Barbaros Mahallesi ile Yunus Emre Mahallesi’nin sınırını oluşturan Ulubatlı Hasan Bulvarı üzerinde yaşandı.

 

Suriyeli mülteci ailenin kızı 5 yaşındaki A.S., bulvara paralel olarak uzanan DSİ’ye ait sulama kanalına henüz bilinmeyen bir nedenle düştü.

 

Debisi hızlı şekilde akan sulama kanalında hareketsiz olarak ilerleyen küçük kızı, bölgede çalışma yapan ve araçla ilerleyen Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Çevre Koruma Birimi’nde görevli personel Rıfat Duman fark etti.

 

Aracı durdurarak suya giren Rıfat Duman, kız çocuğunu sudan çıkarttı. Bir miktar su yutan ve yaşadığı korkuya rağmen bilinci açık olan kız çocuğu, çevrede yapılan incelemenin ardından ailesine teslim edildi. Kız çocuğunun genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Ailesi ise duyarlılıklarından dolayı Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına teşekkürlerini ilettiler.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.